Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Jezikovni tečaji, ki odpirajo vrata v svet


Vam sporazumevanje v tujem jeziku povzroča preglavice? Izgubljate priložnosti zaradi slabega znanja tujih jezikov? Naučite se tujega jezika, osvežite ali nadgradite svoje znanje tujega jezika in si odprite vrata, tako na osebnem kot tudi poslovnem področju. Z našo pomočjo boste napredovali hitreje!

Jezikovni tečaji za vse generacije

V Andragoškem zavodu Maribor – Ljudska univerza smo skozi 90-letno tradicijo poučevanja tujih jezikov in bogate izkušnje izoblikovali pestro paleto učinkovitih jezikovnih tečajev za vse starostne skupine na različnih nivojih (začetniki, napredni, osvežitveni):

  • jezikovni tečaji za posameznike (odrasli, upokojenci),
  • jezikovni tečaji za podjetja.

Organiziramo tečaje za začetnike, ki šele prihajajo v stik z jezikom ali se jezika želijo naučiti za potrebe zaposlitve, tečaje za naprednejše govorce, ki želijo nadgraditi znanje tujih jezikov, zaradi poslovnega komuniciranja ali potovanj, in tudi tečaje za upokojence, ki so prilagojeni ciljni skupini tako po vsebinah kot tudi tempu.

Pridružite se jim tudi vi in si odprite nove priložnosti. Pokličite nas na 02 234 11 11 ali nam pišite na elektronski naslov info@azm-lu.si in skupaj bomo izbrali najustreznejši jezikovni tečaj za vas.

Prednosti naših jezikovnih tečajev

Tudi učenje tujih jezikov je lahko zabavno in učinkovito hkrati. Pridite in se prepričajte!

Učimo se na učinkovit in prijeten način v sproščenem vzdušju. Velik poudarek dajemo predvsem praktični rabi tujih jezikov, da boste po zaključenem tečaju znali znanje uporabiti v praksi. S pomočjo naših strokovnjakov boste hitro napredovali.

Izobraževanje poteka v manjših skupinah, udeležite pa se lahko tudi individualnih tečajev, na katerih se vam lahko popolnoma posvetimo. Zaključenim skupinam pa ponujamo jezikovne tečaje po meri. Vabljeni!

Angleščina

Nemščina

Italijanščina

Slovenščina

Prilagodite tečaj jezika svojim potrebam in željam

Želite prilagoditi tečaj svojim potrebam? Se želite učiti jezika v svojem tempu? Želite na tečaju določenim temam posvetiti še posebno pozornost? Potrebujete le nekaj dodatnih ur, na katerih boste posebno pozornost posvetili temam, ki vam delajo preglavice?

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi vam nudimo kakovostne in strokovne individualne jezikovne tečaje, kjer lahko skupaj z mentorjem oblikujete tečaj prilagojen vašim potrebam.

Dostopnost