Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Izobraževanje za nove priložnosti

 

Se želite naučiti tujega jezika, računalništva ali pridobiti druga nova znanja? Želite za svojo usposobljenost prejeti potrdilo?

 

Pestra izbira tečajev in usposabljanj

Andragoški zavod – Ljudska univerza vam nudi pestro izbiro najrazličnejših tečajev, programov in usposabljanj za izobraževanje odraslih. Odlikuje nas kakovost in prilagojenost tečajev potrebam udeležencev, podjetij in trga dela ter učinkovitost izobraževalnih programov.

 

Teoretična in praktična znanja

Naši tečaji in usposabljanja so namenjeni vsem generacijam, predvsem pa izobraževanju odraslih. Zastavljeni so tako, da boste pridobili tako teoretična kot tudi praktična znanja, ki jih lahko takoj prenesete v prakso. Tečaje in usposabljanja izvajamo skupinsko ali povsem individualno. Pri tem se v celoti prilagodimo vašemu predznanju in starosti kot tudi vašemu urniku, skupaj določimo število ur in način izvedbe, ki vam najbolj ustreza. Bogata tradicija izkušenj zagotavlja kakovostno izvedbo tečajev in usposabljanj in zadovoljstvo udeležencev. Z veseljem opravljamo naše poslanstvo in delimo bogato znanje in izkušnje z vami.

 

Z novim znanjem si lahko odprete nova vrata, nove priložnosti, nove poklice. Investirajte v svoje znanje! Vabljeni, da izberete najustreznejši tečaj za vas. Pokličite nas na telefonsko številko 02 234 11 11 ali nam pišite na e-naslov info@azm-lu.si.

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost