Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Izobraževanje za vse generacije

Želite narediti korak naprej v svojem življenju? Odprite si vrata do novih priložnosti z novimi znanji! Izberite kakovostno izobraževanje za odrasle! Izberite najboljše zase!

Potrkali ste na prava vrata. Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza je vodilni ponudnik za izobraževanje odraslih v Mariboru z bogato tradicijo in deluje že vse od leta 1922. V 90-ih letih smo znanje predali že več kot 900.000 zadovoljnim udeležencem in jim tako odprli nove priložnosti, tako v poklicnem kot zasebnem življenju. Stopite korak naprej tudi vi! Z novimi znanji.

Široka paleta izobraževanj

Za vas smo pripravili široko paleto izobraževanj, usposabljanj in tečajev za vse generacije: izobraževanje odraslih, izobraževanje za podjetja, izobraževanje za upokojence (tretje življenjsko obdobje) in izobraževanje brezposelnih. Sprehodite se med našimi izobraževalnimi programi in izberite najustreznejše izobraževanje za vas. Obiščete pa lahko tudi Središče za samostojno učenje, ki smo ga odprli za vse željne novega znanja. Za nova znanja ni nikoli prepozno.

Svetovanje za vaš boljši jutri

Potrebujete strokovni nasvet, pomoč pri odločitvi, kako naprej? Vabljeni na svetovanje v okviru našega Svetovalnega središča Maribor, kjer vam bomo s strokovnimi in kakovostnimi nasveti pomagali do izboljšanja vaših poklicnih in osebnih zmožnosti.

Vaše zadovoljstvo, kakovost in strokovnost so naše vodilo

Ključno vodilo izobraževanj in svetovanja v Andragoškem zavodu Maribor – Ljudska univerza v Mariboru so zadovoljstvo in uspeh naših udeležencev in partnerjev. Zagotavljamo vam:

  • kakovostno izobraževanje odraslih in svetovanje,
  • usposobljenost in strokovnost naših zaposlenih in predavateljev z rednim izobraževanjem in visokimi standardi kakovosti,
  • vsa izobraževanja so v skladu z domačimi in mednarodnimi predpisi in standardi na področju izobraževanja,
  • ponudbo različnih izobraževalnih programov za vse generacije,
  • prijazen odnos zaposlenih do udeležencev,
  • kakovosten učni in svetovalni proces,
  • urejene in sodobno opremljene učne prostore,
  • uvajanje novosti v izobraževalni proces,
  • prilagajanje izobraževanj vašim željam in potrebam trga dela,
  • podprtost učnih procesov z najnovejšo informacijsko komunikacijsko tehnologijo.

Našo kakovost potrjuje tudi pravica do uporabe Zelenega znaka kakovosti v okviru projekta POKI – Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje.

Hkrati si širimo obzorja in zagotavljamo kakovost in strokovnost tudi s povezovanjem izobraževalnih in drugih sorodnih institucij ter sodelovanjem v slovenskih in mednarodnih projektih.

Z veseljem bomo pomagali tudi vam do novih znanj in priložnosti.

Splošne informacije
Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza je javni zavod s tradicijo. Splošne informacije o našem zavodu najdete na spodnji povezavi.

Več o tem …

Zaposleni
Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi zaposleni stremimo k doseganju našega poslanstva in zagotavljanju kvalitetnega izobraževanja za vse generacije.

Več o tem …

Kje smo
 Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza se že od njegove ustanovitve leta 1922 nahaja v stari meščanski vili v strogem mestnem jedru, v neposredni bližini Inštituta informacijskih znanostiMestne občine Maribor in mestnega parka.

Vizija, poslanstvo, vrednote
 

Poslanstvo Andragoškega zavoda Maribor – Ljudske univerze je ponuditi udeležencem vseh generacij kakovostno izobraževanje in svetovanje, ki omogoča posamezniku izboljšanje poklicnih in osebnih zmožnosti. Naša vizija, poslanstvo in vrednote so usmerjene k dosegi tega cilja.

 Več o tem …

S kom sodelujemo
Ponosni smo, da sodelujemo s številnimi organizacijami in skupaj z njimi odraslim nudimo kakovostno izobraževanje.

Najem prostorov
Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza je moderna izobraževalna ustanova s sodobno opremljenimi prostori, prilagojenimi za izvajanje raznolikih izobraževalnih vsebin.

Zgodovina
Ljudska univerza v Mariboru je bila ustanovljena 18. januarja 1922. Naša dejavnost se je skozi skoraj stoletno zgodovino spreminjala.

 Več o tem …

Naša priznanja
Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi smo ponosni, da smo v skoraj stoletni zgodovini prejeli že številna priznanja.

Več o tem …

KIJZ
Vse informacije javnega značaja najdete v fizični obliki in so dostopne med 8. in 16. uro na sedežu podjetja na Maistorvi ulici 5 v Mariboru ali izberite gumb

 Več o tem …

Dostopnost

Več o dostopnosti našega spletišča lahko preberete na spordnji povezavi.

 Več o tem …

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost