Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Priseljenci

Ste v Slovenijo prišli iz druge države in vam sporazumevanje v slovenskem jeziku povzroča preglavice? Izgubljate priložnosti zaradi slabega znanja slovenščine? Naučite se slovenskega jezika jezika ali nadgradite svoje znanje in si odprite vrata, tako na osebnem kot tudi poslovnem področju. Z našo pomočjo boste napredovali hitreje!

Tečaji slovenskega jezika za različne ciljne skupine

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi se lahko slovenskega jezika učite na različnih tečajih, ki so prilagojeni različnim ciljnim skupinam. Lahko se udeležite 180-urnega programa Začetna integracija priseljencev, ki ga pod sponzorstvom Ministrstva za notranje zadeve uspešno izvajamo na našem zavodu že vrsto let.

Se želite slovenskega jezika učiti v krajših tečajnih oblikah. Udeležite se tečajev Slovenščina kot drugi ali tuji jezika, ki jih na različnih nivojih prav tako organiziramo na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi.

Dokažite svoje znanje!

Potrebujete javno veljavno potrdilo o znanju slovenskega jezika na osnovni ravni? Opravite izpit iz znanja slovenskega jezika, ki ga v sodelovanju s Centrom za slovenščino kot drugi ali tuji jezik organiziramo vsaj štirikrat letno.

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost