Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Vizija

Vizija Andragoškega zavoda Maribor – Ljudske univerze je ohranjanje tradicije zanesljive izobraževalne in svetovalne organizacije. Povezovati želimo še več raznolikih partnerskih organizacij na lokalni, regionalni in tudi evropski ravni.

Poslanstvo

Poslanstvo Andragoškega zavoda Maribor – Ljudske univerze je omogočiti vsem odraslim kakovostno izobraževanje ter svetovalno podporo o možnostih izobraževanja, učenja in načrtovanja kariere. Ob pridobivanju znanja za hitro odzivanje spremenjenim družbenim razmeram se osredotočamo tudi na razvoj posameznikovih poklicnih in osebnih ciljev.

 

Vrednote

NAŠI UDELEŽENCI

Naši udeleženci so za nas vedno na prvem mestu, zato z njimi ravnamo strokovno, spoštljivo, odgovorno in empatično. Pot do njihovega uspeha se začne tudi z našo podporo, zato jih pri tem spodbujamo, motiviramo ter spoštujemo drugačnost.

ZAPOSLENI

Zaposleni delujemo povezovalno, v timskem duhu, odprto in v spoštljivi komunikaciji. Smo odgovorni do dela, ki ga opravljamo ter spoštljivi do strank, udeležencev, partnerjev in sodelavcev.

ZNANJE

Znanje, ki ga širimo na AZM-LU je strokovno in uporabno, prilagaja se potrebam lokalne/regionalne skupnosti in odziva na družbene spremembe. Zaposleni se nenehno usposabljamo, da ostanemo v koraku s časom.

DOSTOPNOST

Naša vrata so odprta vsem odraslim, ki želijo storiti nekaj zase in za svoj osebni ter karierni razvoj.

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost