Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Nadgradite znanje – s samostojnim učenjem

Si želite pridobiti nova znanja? Vam bolj ustreza samostojno učenje iz vnaprej pripravljenega gradiva? Za vas imamo odlično rešitev.

S pomočjo gradiva in izkušenih mentorjev

V okviru Andragoškega zavoda Maribor – Ljudska univerza deluje Središče za samostojno učenje in je namenjeno vsem, ki želite pridobivati nova znanja samostojno. Vendar brez skrbi, pri učenju niste povsem prepuščeni sami sebi. Za vas smo pripravili ustrezna gradiva za samostojno učenje, s pomočjo katerih boste po vašem tempu pridobivali nova znanja. V središču so vam za učenje na voljo računalniki, poleg tega pa je vedno na voljo tudi izkušeni mentor, ki vam bo pomagal pri vašem delu. Tak način učenja je še posebej primeren za učenje tujih jezikov in za pridobivanje računalniških kompetenc ter prinaša udeležencem dobre rezultate.

 

 

Logotip - Organizirano samostojno učenje
Delovni čas

Središče za samostojno učenje je odprto:

ponedeljek: 8:00-16:00
torek: 8:00-16:00
sreda: 8:00-18:00
četrtek: 8:00-18:00
petek: 8:00-14:00

Brezplačna uporaba

Središče za samostojno učenje je namenjeno vsem, ki vas zanima samostojno učenje. Uporaba središča in gradiva za samostojno učenje je brezplačna za vse. Vabljeni! V znanju je moč in vaša priložnost.

Pridite in poskusite tudi vi, ali vam ustreza tak način učenja! Za več informacij nas pokličite na telefonsko številko 02 234 11 11 ali 02 234 11 26, lahko pa  nam tudi pišite na elektronski naslov info@azm-lu.si.

Logotip - Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.

Ponosni smo na naše partnerje...

Dostopnost