Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Posamezniki

Dodatna znanja lahko bistveno izboljšajo vaše zaposlitvene možnosti ali izboljšajo vašo delovno uspešnost. Investiranje v vaše znanje je tako izrednega pomena za vašo prihodnost.

Pestra izbira izobraževanj za posameznike

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi se že skoraj stoletje ukvarjamo z izobraževanjem odraslih in imamo na tem področju bogate izkušnje. Nudimo vam široko paleto kakovostnih in učinkovitih:

Organiziramo različne oblike izobraževanj za posameznike, od računalniških izobraževanj do jezikovnih tečajev in različnih mehkih veščin.

Le z ustreznim znanjem in kakovostnimi kompetencami boste konkurenčni na trgu dela. Bolj izobraženi in kompetentni posamezniki so tudi bolj uspešni pri reševanju različnih izzivov, s katerimi se srečujejo v privatnem in profesionalnem življenju.

Brezplačni programi

Posameznikom, ki ustrezajo različnim ciljnim skupinam nudimo širok spekter brezplačnih programov, od digitalnih kompetenc, finančne pismenosti, izboljšanja komunikacijskih veščin do jezikovnih kompetenc v tujih jezikih. Veseli smo, da vam lahko ponudimo to ugodnosti, saj smo prejeli financiranje iz kandidiranja na različnih projektih.

Svetovanje

Posameznikom nudimo tudi svetovanje o različnih možnosti nadaljevanja izobraževanja ali nadgradnje kompetenc in vam tako pomagamo do razvoja kompetenc. Svetovalne storitve so v celoti brezplačne vsakogar.

Stopite korak naprej v svojem profesionalnem življenju

Za več informacij nas kontaktirajte na telefonsko številko 02 234 11 11  ali na pišite na elektronski naslov info@azm-lu.si. Z veseljem vam bomo podrobneje predstavili naše storitve in skupaj z vami izoblikovali vaš osebni program izobraževanja, prilagojen vašim potrebam in željam.

 

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost