Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Usposabljanja in izpopolnjevanja

Znanje vam odpira nove priložnosti. Naredite korak naprej in pridobite nova znanja za poklic, ki vas resnično veseli! Za vas smo pripravili vrsto dodatnih programov za poklicno izobraževanje, s pomočjo katerih boste že v nekaj mesecih pridobili ustrezna znanja za knjigovodska dela in za voznika viličarjev. Poleg teoretičnih znanj boste pridobili tudi praktične veščine, ki vam bodo v pomoč pri opravljanju poklica.

Poleg programov za poklicno izobraževanja pa smo za vas pripravili tudi široko paleto splošnih neformalnih izobraževanj odraslih in usposabljanj za življenjsko uspešnost, na katerih lahko pridobite znanja in kompetence, ki vam bodo v pomoč v vašem profesionalnem in privatnem življenju.

Sprejmite izziv in se z našimi programi poklicnega izobraževanja izšolajte za poklic, ki ga boste z veseljem opravljali, ali pridobite kompetence, ki vam bodo prišle prav tako v službi kot doma.

Poklicna izpopolnjevanja in usposabljanja

Neformalna izobraževanja odraslih

  • Splošna neformalna izobraževanja odraslih
  • Usposabljanje za življenjsko uspešnost

Izbrano za vas

Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
Dostopnost