Skoči na glavno vsebino
Select Page
100 let AZM
Logotip - center za razvoj kadrov Korak

Projekti

Projekti na AZM
Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi se zavedamo pomena sodelovanja na nacionalnih in mednarodnih razpisih, saj vemo, da nam uspešnost pri kandidaturi omogoča širjenje izobraževalne ponudbe in bogatenje aktivnosti. Zahvaljujoč projektom lahko udeležencem ponudimo širok razpon brezplačnih izobraževalnih programov, sodelujemo pa tudi pri razvoju novih vsebin, metodologij in pripomočkov, ki pomenijo dodano vrednost tako za naš zavod kot tudi skupnost.

Sodelujemo pri:

 

 

Nacionalni projekti so tisti, ki jih podpirata Evropski socialni sklad in Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, zato jih lahko udeležencem ponudimo brezplačno. Namenjeni so različnim skupinam. Zagotovo lahko med njimi najdete tudi nekaj zase.

   

  Andragoški zavod Maribor – Ljudska univerza je ime, ki nas takoj spomni na dolgoletno tradicijo kvalitetnega izobraževanja odraslih. Na tem področju je prisotna že 100 let.

  Potrebe po izobraževalnih programih se nenehno spreminjajo skupaj z razvojem gospodarskih tokov in usmeritvami države. Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi uspešno negujemo partnerske odnose s članicami EU s koordiniranjem in sodelovanjem v evropskih projektih.

  Izbrano za vas

  Na Andragoškem zavodu Maribor – Ljudski univerzi nudimo raznovrstno izobraževalno ponudbo prilagojeno različnim ciljnim skupinam. Tu lahko na enem mestu najdete vse vsebine, ki so namenjene posebej vam.
  Dostopnost